Fler endringer

Jeg har selvfølgelig fikset designet igjen. Denne gangen var det sidebar sin tur. Endret med og sette inn noen nye bilder, i tillegg så er det kommet et lite ikon ved siden av kommentar visninger. I tillegg står det flagg istedefor kommentarer, siden jeg har et Norsk-tema. Og på lenker, som nå heter favoritter er det bilde av headere til bloggene jeg sjekker innom oftest. I tillegg har jeg lagt til en del som heter design av, denne kommer på flere av de bloggene jeg designer.

Nå skal jeg lage et design til Monica, i grunn at hun hadde bursdag. Det blir nok litt komplisert. Jeg skal sette sammen hele designet, og i tilegg skal hun få en ATM-boks. Dette skal jeg lage i løpet av dagen:
- Header
- Wrapper
- Footer
- ATM-boks
- Overskrifter.
- Sign
- Knapper
- Merkelapp
- Sideflyer

Og jeg tror at det er alt, blir så klart og legge det ut etter jeg er ferdig med designet. Det blir mye jobb. Men siden dette er en bursdagsgave er det viktig for meg at det er avansert og denne jobben ville jeg egentlig tatt betalt for, i å for seg at det er så mye. Så da vet dere det at hvis dere bestiller fullpakke så vil det koste en liten sum eller evt. at det blir lang ventetid. Og at alt ikke blir gjort samtid. Vel, da er det vel jobbe tid nå. Har en halvtime igjen med nett.

Én kommentar

olaavsorvik

06.mai.2010 kl.17:52

fin blogg, jeg er en headermaker og design maker jeg også; ) legg meg til på msn?

Skriv en ny kommentar

hits