Nå trenger jeg litt hjelp.

Jeg har skal snart lage designet til bloggen min, som kommer rundt 18.mai. Det jeg trenger hjelp til er tema. Jeg har fått noen allerede fra noen venninner. De jeg har fått er eksotisk, dyrisk, striper, sommer, vår osv, problemmet mitt er at det ennå er "vinter" her ennå. Det er snø, grått og trist. Det er også derfor jeg har så lite inspirasjon til å blogge. 

Nå vil jeg at dere skal skrive et tema til designet, som skal vare fra rundt 18.mai til midten av Juni. Etter det kommer det er sommer design. Og det blir mest sannsynlig stående over hele sommeren. Etter jeg har laget ferdig det som nå er på venteliste, skal jeg legge ut et design som alle kan hente og bruke. Som du kan sette ditt eget navn på og sette inn bilder om ønsket. Jeg har 10 på venteliste nå. Og til informasjon så er designet til Vikoria Johanne og Cecilie klart, det mangler bare og sette det inn i design og sende det avgårde.

Nå holder jeg med et Martine O og Nina sine design. Jeg er sinnsykt lei av å lage design nå. Jeg har så mye annet jeg vil gjøre. Akkurat nå ser jeg på film, og dere får snart vite hvilken.

5 kommentarer

Vet ikke

10.mai.2010 kl.21:13

sommer og blomster og slik, kan du lage header og design til meg?inspirasjon fra det nye designet som kommer da.. :D

Nina johanne

16.mai.2010 kl.15:55

ehm du e lurte på nokke..

må du kansje vite passord åsann?:- )
jeg vil gjerne ha design, kan jeg få mailen din ?:)

KatieDesign

19.mai.2010 kl.11:18

Karina Syltøy. In The ABC Of g: teeita@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

hits