Nå er tidsfristen satt.

Jeg har sendt mail til alle de jeg mangler informasjon til design laging, hvis jeg ikke har fått dette innen Søndag klokka 00.00 så sletter jeg bestillingen. Resten vil bli levert før Tirsdag. Det vil si innen en uke. Nå har jeg et design igjen og lage, når den er laget begynner jeg og sette designet sammen og teste det på forskjellige nettlesere, fikse evt. små feil og sende det avgårde til alle.

Jeg vil bare oppdatere alle at jeg ikke lager design før til høsten. Det vil da komme melding om at det er åpent for bestillinger. Så skal jeg prøve å slenge sammen alle designene har laget før. Det kommer også en egen meny til design bloggen som fører til diverse ting rundt omkring her :)

Jeg er kjempe lei av å lage design og har egentlig bare lyst å slutte, men vi prøver med en pause først. I dag skal jeg iallfall ut i sola etter skolen. Men først skal jeg lage bestillingen til Mathilde Bang. Så skal jeg dra og handle, se handlelisten min her. Så skal jeg dra hjem og spise litt før det bærer på jobb og tjene seg litt penger. Nå skal jeg lete etter bestillingene til Mathilde, som er mange og sprett. 

Hejdå! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits